Pulpe de pui cu morcovi si ciuperci

Ciupercile, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prosop de hartie dupa care se condimenteaza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pulpe de pui cu morcovi si ciuperci

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 500 gr ciuperci
  • 6-7 morcovi
  • 2 cepe
  • 250 ml vin alb
  • piper mozaic din rasnita Kotanyi
  • o leg patrunjel
  • boia dulce
  • 2 lg ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prosop de hartie dupa care se condimenteaza cu sare, piper mozaic si boia dulce.

Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se caleste ceapa timp de 5 min. Peste ea se adauga pulpele si morcovii si se mai tin inca 5 min. Adaugam vinul si ciupercile care intre timp au fost fierte in apa cu sare.Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc potrivit timp de 10 minute. Adaugam usturoiul taiat feliute si punem totul intr-o forma de graten. Introducem la cuptor pentru 15-20 minute pana ce pulpele sunt bine patrunse si rumenite frumos.

Se presara cu patrunjel tocat fin.


Se serveste cu salata de varza alba.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc