Mancaruri cu carne

Reteta culinara Pulpe de pui cu morcovi si ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Carp_42991 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Pulpe de Pui la Cuptor in Vin Rosu (Reteta Video)"
 
Ciupercile, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prosop de hartie dupa care se condimenteaza

ingrediente

   3 pulpe de pui
   500 gr ciuperci
   67 morcovi
   2 cepe
   250 ml vin alb
   piper mozaic din rasnita Kotanyi
   o leg patrunjel
   boia dulce
   2 lg ulei de masline
   4 catei de usturoi
   sare

mod de preparare

Ciupercile, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prosop de hartie dupa care se condimenteaza cu sare, piper mozaic si boia dulce.


Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se caleste ceapa timp de 5 min. Peste ea se adauga pulpele si morcovii si se mai tin inca 5 min. Adaugam vinul si ciupercile care intre timp au fost fierte in apa cu sare.Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc potrivit timp de 10 minute. Adaugam usturoiul taiat feliute si punem totul intr-o forma de graten. Introducem la cuptor pentru 15-20 minute pana ce pulpele sunt bine patrunse si rumenite frumos.


Se presara cu patrunjel tocat fin.

Se serveste cu salata de varza alba.


Alte retete recomandate:

Incearca si Pilaf cu carne de berbec
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu morcovi si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite