Pulpe de pui umplute cu orez

Calim, in lingura de ulei, carnea tocata, condimentam, apoi adaugam orezul care trebuie tinut 10 min.in apa clocotita. Scurgem bine orezul, apoi amest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pulpe de pui umplute cu orez

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui (dezosate)
  • 1 cana orez(250gr)
  • 200gr.carne tocata de vitel
  • 1 lingura ulei masline
  • condimente
  • piper negru
  • putina scortisoara
  • nucsoara

Mod de preparare

Calim, in lingura de ulei, carnea tocata, condimentam, apoi adaugam orezul care trebuie tinut 10 min.in apa clocotita.

Scurgem bine orezul, apoi amestecam cu carnea tocata, punem in continuare sare dupa gust.

Pegatim si pulpele de pui, condimentam.

Luam o foile de aluminium, asezam pulpa de pui condimentata, sarata, cu pielita in jos si punem 3 linguri de compozitie pe fiecare, impachetam ermetic, apoi totul merge la cuptor pentru 35 min.
Pofta buna!

Reteta Pulpe de pui umplute cu orez a fost propusa de rym pe forum culinar.ro

Alte retete cu pui gasiti aici:

Chicken Piccata,

Pui cu sunca si ciuperci,

Pui marocan

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci