Mancaruri cu carne

Pulpe pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Mari-Ana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata pulpele de piele si de grasime.
Se condimenteaza cu sare, piper si si restul de condimente. Se pot lasa la marinat si o zi.
Se incalzest

ingrediente

   8 pulpe
   pesmet
   sare
   piper
   ( optional) vegeta
   boia iute

mod de preparare

Se curata pulpele de piele si de grasime.
Se condimenteaza cu sare, piper si si restul de condimente. Se pot lasa la marinat si o zi.
Se incalzeste cuptorul, intre timp pulpele se dau prin pesmet. Se pun in tava fara nici o grasime, pe hirtie pergament. Primele 45' se acopera cu folie, dupa care 15' se lasa descoperite. Daca se poate, se foloseste broil in aceste ultime 15'. Astfel ies mai crocante.
Se servesc cu piure de cartofi sau cus-cus
Incearca si Porc Gong-Bao
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe pane" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite