Mancaruri cu carne

Reteta Rasol de miel la cuptor

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
lavedrine postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata rasoalele de pielite si tendoane, se spala si se lasa la fiert in apa cu sare 45 de minute. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata.

ingrediente

   4 rasoale de miel
   200 ml supa de carne
   1 capatana de usturoi
   100 g unt
   1 lamaie
   rozmarin
   sare
   piper

mod de preparare

Se curata rasoalele de pielite si tendoane, se spala si se lasa la fiert in apa cu sare 45 de minute. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata.


Se scot rasoalele din zeama in care au fiert, se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele supa de carne, o lingura de rozmarin uscat sau 2 crengute de rozmarin proaspat, zeama de la o lamaie, untul si capatana de usturoi taiata pe orizontala.


Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.


Se introduce tava in cuptorul bine incins pentru 25 de minute.
Se servesc imediat ce s-au rumenit
Incearca si Escalop de porc cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de miel la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.