Rasol de miel la cuptor

Se curata rasoalele de pielite si tendoane, se spala si se lasa la fiert in apa cu sare 45 de minute. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata.

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 rasoale de miel
  • 200 ml supa de carne
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 g unt
  • 1 lamaie
  • rozmarin
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata rasoalele de pielite si tendoane, se spala si se lasa la fiert in apa cu sare 45 de minute. Din cand in cand se indeparteaza spuma formata.

Se scot rasoalele din zeama in care au fiert, se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele supa de carne, o lingura de rozmarin uscat sau 2 crengute de rozmarin proaspat, zeama de la o lamaie, untul si capatana de usturoi taiata pe orizontala.

Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se introduce tava in cuptorul bine incins pentru 25 de minute.
Se servesc imediat ce s-au rumenit

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc