Mancaruri cu carne

Reteta Rata marinata cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 
Martina postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru marinata:
Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru, dupa gust. Se pun intr-o far

ingrediente

   1 piept de rata
   250-300 ml vin spumant sec
   curry
   oregano
   busuioc
   cimbru
   usturoi
   1 ardei gras de dimensiuni medii
   1 ceapa medie
   1 morcov mic
   1 cartof
   ulei
   piper
   sare

mod de preparare

Pentru marinata:


Pieptul de rata se taie fasii mari. Fasiile se ung cu curry si se presara cu oregano, busuioc si cimbru, dupa gust. Se pun intr-o farfurie adanca si se toarna vinul spumant sec deasupra. Se mai adauga si cativa catei de usturoi (2-3) taiati felii mari.


Se lasa la marinat 2-3 ore.





Preparare:


Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se adauga fasiile de rata, scurse, impreuna cu ardeiul, ceapa, morcovul si cartoful - taiate felii subtiri (julien). Pieptul de rata se prajeste bine si cand se rumeneste se adauga si sosul de la marinata. Se mai lasa cateva minute (2-3) pe foc mic, sa fiarba.
Se serveste cu orez alb.
Incearca si Rulada de carne cu garnitura de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Rata marinata cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite