Pentru rinichii de vitel prajiti se curata rinichii, se taie felii destul de subtiri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine rinichii cu o carpa.
Pentru rinichii de vitel prajiti se curata rinichii, se taie felii destul de subtiri. Se infierbanta o lingura de untura. Se usuca bine rinichii cu o carpa si se pun sa se rumeneasca pe amandoua partile 15 minute. Nu trebuie uscati, pentru a nu-si pierde din fragezime. Cand sunt aproape gata, se sareaza.
Rinichii de vitel prajiti se servesc fierbinti, cu felii de franzela prajita in unt.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii