Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata si stoarsa. Se framanta apoi cu mana si se amesteca cu ceapa tocata si cu patrunjel tocat
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata si stoarsa. Se framanta apoi cu mana si se amesteca cu ceapa tocata si cu patrunjel tocat marunt. intr-un vas se pun 100 gr unt si se lasa sa se infierbante. Se adauga apoi carnea si se lasa la foc mic, acoperit vasul cu un capac. Se mai amesteca din cand in cand cu o lingura ca sa nu se prinda carnea de vas. Cand incepe sa se rumeneasca, se ia capacul si se mai amesteca incet. Se ia apoi carnea de pe foc iar cand s-a racorit se adauga un ou, sare si piper dupa gust. Se scobesc rosiile si se lasa cu gura in jos la scurs. Se umplu apoi cu compozitia de carne si se aseaza intr-un vas. Se toarna peste ele o ceasca de apa, un pahar de bulion si se introduc in cuptor la fiert.
Se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Chiftele
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii