Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata si stoarsa. Se framanta apoi cu mana si se amesteca cu ceapa tocata si cu patrunjel tocat
Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu painea muiata si stoarsa. Se framanta apoi cu mana si se amesteca cu ceapa tocata si cu patrunjel tocat marunt. intr-un vas se pun 100 gr unt si se lasa sa se infierbante. Se adauga apoi carnea si se lasa la foc mic, acoperit vasul cu un capac. Se mai amesteca din cand in cand cu o lingura ca sa nu se prinda carnea de vas. Cand incepe sa se rumeneasca, se ia capacul si se mai amesteca incet. Se ia apoi carnea de pe foc iar cand s-a racorit se adauga un ou, sare si piper dupa gust. Se scobesc rosiile si se lasa cu gura in jos la scurs. Se umplu apoi cu compozitia de carne si se aseaza intr-un vas. Se toarna peste ele o ceasca de apa, un pahar de bulion si se introduc in cuptor la fiert.
Se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Chiftele
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii