Se bate carnea ca pentru paneuri, se taie fasii ardeiul si branza feta. Se condimenteaza in functie de preferinte cu sare, piper si chili pudra. Se as
Se bate carnea ca pentru paneuri, se taie fasii ardeiul si branza feta. Se condimenteaza in functie de preferinte cu sare, piper si chili pudra.
Se asaza pe mijloc branza feta si ardeiul, se ruleaza, se pregatesc faina, ouale si pesmetul, si se procedeaza la fel ca si cu paneurile.
Se unge tava cu unt si se asaza rulourile unse cu unt si se pun la cuptor.
Se lasa pana se rumenesc, eventual se intorc si de pe o parte pe alta.
Reteta propusa de SANDI
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii