Mancaruri cu carne

Reteta Snitel de vitel Palermo

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   carne de vitel fara os - 600 g
   ulei - 100 ml
   faina - 50 g
   oua - 2 bucati
   cascaval - 100 g
   sare dupa gust

mod de preparare

Pentru snitel de vitel Palermo carnea se spala, se portioneaza, se bate si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut amestecat cu cascaval si se prajesc in ulei.



Snitelul de vitel Palermo se serveste cald.


Incearca si Frigarui de ficat cu slanina
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel Palermo" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.