Snitel vienez

Una din conditiile de buna reusita e ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie felii de carne de 1 cm grosime.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne taiata in curmezis fata de fibre
  • sare
  • faina
  • oua
  • ulei
  • unt
  • pesmet

Mod de preparare

Una din conditiile de buna reusita e ca bucatile de carne sa nu fie taiate in lungul fibrelor, ci in curmezis. Se taie felii de carne de 1 cm grosime. Se bat usor cu ciocanul de lemn ca sa se subtieze la jumatate. Se sareaza, se dau prin faina, ou batut in care s-au pus cateva picaturi de ulei, si apoi prin pesmet. Se pune intr-o tigaie o lingura de unt sau untura cu 2 lingurite de ulei. Cand e fierbinte, se pun snitele la prajit.
Se poate servi cu garnitura de legume

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc