Mancaruri cu carne

Reteta Spanac cu ficat de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
monsherik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Spalam spanacul si il fierbem pt 5 minute. Dupa ce il stoarcem il tocam marunt.
Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o ceasca de lapte dulce s

ingrediente

   1 kg spanac
   1/4 kg ficatei ele pasare
   sare
   piper macinat
   2 linguri de unt
   1 pahar de vin alb
   1 rosie decojita
   ceasca de lapte
   faina
   3 felii de lamaie

mod de preparare

Spalam spanacul si il fierbem pt 5 minute. Dupa ce il stoarcem il tocam marunt.


Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o ceasca de lapte dulce si o lingurita de faina desfacuta in lapte.


Cand a scazut bine, se adauga 1/2 pahar de vin alb, se sareaza si se pipereaza dupa gust.


Se scade la cuptor dupa ce s-au adaugat trei felii subtiri de lamaie.


Separat se clocotesc in apa ficateii de pasare, se scurg si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare. Cind ficateii s-au prajit, se intorc si se acopera cu restul de vin si o rosie decojita si taiata felii subtiri.


Se sareaza si se pipereaza, se acopera cratita si se fierb la foc mic, un sfert de ora.
In mijlocul spanacului punem ficateii








Alte preparate din spanac





Spaghete cu spanac


Ciorba spanac
Incearca si Pui umplut cu struguri si nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ficat de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.