Spalam spanacul si il fierbem pt 5 minute. Dupa ce il stoarcem il tocam marunt. Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o ceasca de lapte dulce s
Spalam spanacul si il fierbem pt 5 minute. Dupa ce il stoarcem il tocam marunt.
Se pune intr-o cratita cu o lingura de unt, o ceasca de lapte dulce si o lingurita de faina desfacuta in lapte.
Cand a scazut bine, se adauga 1/2 pahar de vin alb, se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se scade la cuptor dupa ce s-au adaugat trei felii subtiri de lamaie.
Separat se clocotesc in apa ficateii de pasare, se scurg si se pun intr-o cratita cu o lingura de unt si putina sare. Cind ficateii s-au prajit, se intorc si se acopera cu restul de vin si o rosie decojita si taiata felii subtiri.
Se sareaza si se pipereaza, se acopera cratita si se fierb la foc mic, un sfert de ora.
In mijlocul spanacului punem ficateii
Alte preparate din spanac
Spaghete cu spanac
Ciorba spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii