Mancaruri cu carne

Reteta Specialitate de pui cu legume si brinza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Annamaria postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa si morcovii se taie rotocoale si se inabusa in putin ulei. Se taie cartofii, ciupercile si carnea bucatele. Se asaza in straturi, in cupe rezist

ingrediente

   80 – 100 gr. carne de pui sau porc
   1-2 capatini ceapa
   1 cartof mijlociu
   2 morcovi
   50 – 100 gr. ciuperci
   50 gr. cascaval sau brinza topita
   unt
   sare
   patrunjel
   vegeta
   un ou pentru fiecare portie

mod de preparare

Ceapa si morcovii se taie rotocoale si se inabusa in putin ulei. Se taie cartofii, ciupercile si carnea bucatele. Se asaza in straturi, in cupe rezistente la caldura, morcovii cu ceapa, cartofii, carnea, ciupercile, din nou morcovi cu ceapa si deasupra cartofi. Se presara putin unt topit sau ulei, sare si vegeta. Se coace in cuptor pina e aproape gata. Se adauga brinza topita (cascavalul), oul si patrunjelul. Se mai coace pina e gata oul.
Incearca si Porc cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Specialitate de pui cu legume si brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.