Mancaruri cu carne

Reteta Tarta aperitiv cu carne si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
beatricecristian postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tarta cu capsuni (reteta video)"
 
>
Tarta aperitiv cu carne si ciuperci

ingrediente

   400 g foietaj
   500 g carne tocata (amestrec vita cu porc)
   1 ceapa medie
   1 cutie conserva ciuperci
   1 legatura patrunjel
   1 legatura marar
   2 linguri de ulei
   250 g cas sau telemea de oaie
   2 oua
   2 linguri smantana
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Se toaca ceapa, se prajeste in ulei, apoi se adauga carnea tocata si se caleste 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se bat 2 oua cu smantana si se adauga la carne.
Se ia o forma de tarta se pune hartie de copt, si se imbraca cu aluat. Se pune compozitia peste aluatul din forma si se rade branza deasupra. Se orneaza.
Se introduce tava intr-un cuptor bine incalzit si se coace pana se rumeneste frumos deasupra.
Se lasa sa se racoreasca in forma spoi se portioneaza.


Se serveste cals dar si rece.

Incearca si Chiftelute cu pireu de cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv cu carne si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.