Tarta aperitiv cu carne si ciuperci

Tarta aperitiv cu carne si ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Tarta aperitiv cu carne si ciuperci

Ingrediente

  • 400 g foietaj
  • 500 g carne tocata (amestrec vita cu porc)
  • 1 ceapa medie
  • 1 cutie conserva ciuperci
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 2 linguri de ulei
  • 250 g cas sau telemea de oaie
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se toaca ceapa, se prajeste in ulei, apoi se adauga carnea tocata si se caleste 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se bat 2 oua cu smantana si se adauga la carne.
Se ia o forma de tarta se pune hartie de copt, si se imbraca cu aluat. Se pune compozitia peste aluatul din forma si se rade branza deasupra. Se orneaza.
Se introduce tava intr-un cuptor bine incalzit si se coace pana se rumeneste frumos deasupra.
Se lasa sa se racoreasca in forma spoi se portioneaza.


Se serveste cals dar si rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci