Intr-o cratita punem cativa stropi de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si turnam si o cana de apa calda peste. Lasam sa scada apa, apoi punem pulpel
Intr-o cratita punem cativa stropi de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si turnam si o cana de apa calda peste. Lasam sa scada apa, apoi punem pulpele de pui. Mai adaugam apa cat sa le cuprinda si le lasam sa fiarba 20 de minute. Curatam pastaile de codite, le spalam si le punem intr-o sita sa se scurga de apa. Le punem peste carne, apoi punem apa calda ca sa le cuprinda, Asezonam cu sare si piper. Punem 1 lingura pasta de ardei rosu. Amestecam si mai adaugam apa doar daca este necesar. Lasam sa clocoteasca, apoi punem patrunjelul tocat marunt. La final punem usturoiul taiat felii.
Se poate servi cu smantana
Alte retete culinare recomandate

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii