Tocana de pastai si carne de pui

Intr-o cratita punem cativa stropi de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si turnam si o cana de apa calda peste. Lasam sa scada apa, apoi punem pulpel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocana de pastai si carne de pui

Ingrediente

  • 500 g pastai
  • 4 pulpe de pui taiate in doua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa taiata marunt
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

Intr-o cratita punem cativa stropi de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si turnam si o cana de apa calda peste. Lasam sa scada apa, apoi punem pulpele de pui. Mai adaugam apa cat sa le cuprinda si le lasam sa fiarba 20 de minute. Curatam pastaile de codite, le spalam si le punem intr-o sita sa se scurga de apa. Le punem peste carne, apoi punem apa calda ca sa le cuprinda, Asezonam cu sare si piper. Punem 1 lingura pasta de ardei rosu. Amestecam si mai adaugam apa doar daca este necesar. Lasam sa clocoteasca, apoi punem patrunjelul tocat marunt. La final punem usturoiul taiat felii.


Se poate servi cu smantana

Alte retete culinare recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc