Tocanita cu afumatura

Se spala, se curata si se taie julien legumele. Scaricica de porc o taiem bucati si o spalam. Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Punem la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita cu afumatura

Ingrediente

  • 1 kg cartofi (eu am pus si albi si rosii)
  • 2 ardei grasi verzi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 500 gr scaricica de porc afumata
  • 50 ml ulei
  • 3 linguri pasta de tomate
  • leustean verde

Mod de preparare

Se spala, se curata si se taie julien legumele. Scaricica de porc o taiem bucati si o spalam. Cartofii se curata,se spala si se taie cubulete.Punem la calit ceapa,apoi adaugam morcovul si la sfarsit ardeii. Cand toate au devenit sticloase se adauga carnea,apa cat sa le cuprinda si se da la cuptor circa 20 min. Adaugam apoi cartofii, pasta de tomate, sarea si se lasa la cuptor pana cand cartofii sunt fierti. Se adauga verdeata tocata marunt. Servim alaturi de muraturi.


Alte retete in imagini recomandate

Tochitura de pui

Tocanita de pui cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori