Mancaruri cu carne

Tocanita de miel cu chenele (galuste)

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 
patri03 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea spalata si curatata se taie in bucati mici ( cat o nuca). Ceapa taiata foarte fin se prajeste in ceaun cu untura. Se presara cu boia, se adauga

ingrediente

   1 kg carne de miel
   2 cepe
   2 linguri de untura
   1 l.c. boia de ardei
   3 linguri ghiveci
   2 catei de usturoi
   200 ml vin rosu sec
   chimen
   sare
   Pentru chenele: 1 ou
   1 pumn de faina
   sare

mod de preparare

Carnea spalata si curatata se taie in bucati mici ( cat o nuca). Ceapa taiata foarte fin se prajeste in ceaun cu untura. Se presara cu boia, se adauga carnea. Se caleste pe foc uniform amestecand uneori. Se potriveste gustul cu sare, usturoi zdrobit, seminte de chimen si ghiveci. Cand s-a redus apa, se stinge cu vin si cand este aproape gata, se formeaza chenele mici cu lingura.
Alte retete mincare recomandate





Tocanita de pui


Ciulama de ciuperci


Ardei umpluti
Incearca si Pulpe de pui la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu chenele (galuste)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite