Carnea spalata si curatata se taie in bucati mici ( cat o nuca). Ceapa taiata foarte fin se prajeste in ceaun cu untura. Se presara cu boia, se adauga
Carnea spalata si curatata se taie in bucati mici ( cat o nuca). Ceapa taiata foarte fin se prajeste in ceaun cu untura. Se presara cu boia, se adauga carnea. Se caleste pe foc uniform amestecand uneori. Se potriveste gustul cu sare, usturoi zdrobit, seminte de chimen si ghiveci. Cand s-a redus apa, se stinge cu vin si cand este aproape gata, se formeaza chenele mici cu lingura.
Alte retete mincare recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii