Mancaruri cu carne

Reteta Tocanita de vara cu aripioare de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
abyx postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.

ingrediente

   8 aripioare de pui
   1 kg ceapa
   2 morcovi medii
   2 ardei grasi rosii(capia)
   2 ardei grasi galbeni
   1/2 kg rosii
   1 lingura bulion
   sare
   piper
   patrunjel
   marar

mod de preparare

Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.Se curata toate legumele si se spala. Se toaca ceapa julien, ardei si rosiile cubulete, morcovii se rad.
Se spala aripioarele si se curata.
Toate legumele se pun la calit in ulei, se adauga si aripioarele cand ceapa incepe sa scada. Se adauga sare,piper dupa gust si se lasa la fiert la foc mediu.
Dupa 30 minute se adauga bulionul si se micsoreaza focul.
Cand tocanita este aproape gata, se spala si se toaca patrunjelul si mararul si se adauga.
Se mai potriveste de sare dupa gust, ardei dandu-i mai multa dulceata.


Tocanita de vara cu aripioare de pui se serveste calda cu mamaliguta.

Incearca si Pui fript delicios
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara cu aripioare de pui" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.