Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.
Tocanita de vara cu aripioare de pui este o reteta delicioasa cu carne pe care o puteti pregati foarte usor.Se curata toate legumele si se spala. Se toaca ceapa julien, ardei si rosiile cubulete, morcovii se rad.
Se spala aripioarele si se curata.
Toate legumele se pun la calit in ulei, se adauga si aripioarele cand ceapa incepe sa scada. Se adauga sare,piper dupa gust si se lasa la fiert la foc mediu.
Dupa 30 minute se adauga bulionul si se micsoreaza focul.
Cand tocanita este aproape gata, se spala si se toaca patrunjelul si mararul si se adauga.
Se mai potriveste de sare dupa gust, ardei dandu-i mai multa dulceata.
Tocanita de vara cu aripioare de pui se serveste calda cu mamaliguta.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii