Am pus carnatii separat la prajit ca sa scap de cat mai multa grasime. Apoi am inceput sa toc: ficatul (bucati mai maricele), inima (cuburi mai mici),
Am pus carnatii separat la prajit ca sa scap de cat mai multa grasime.
Apoi am inceput sa toc: ficatul (bucati mai maricele), inima (cuburi mai mici), rinichiul (fireste ca toate le-am curatat de trebile alea nasoale dar le-am pozat asa sa se vada ce sunt), splina si carnita de porc, piept la originea ei.
Am mai folosit ceapa, usturoi si pentru restul de gust sare, piper, boia iute, un pahar de pinot (si spre final un borcanel din bulionul meu de rosii). Si nu in ultimul rand cimbrisor proaspat din ghiveci.
Mai intai am calit (de fapt mai mult inabusit ca am vrut sa fie mai light asa ca am facut totul la foc mic si cu capac) bucatelele mai grase de piept cu oscioarele ramase, ceapa si usturoiul.
Am pus si restul cubuletelor si le-am mai lasat ca sa tin companie vinului. Cand am crezut de cuviinta am adaugat si restul organelor, am amestecat, am pus capac si le-am lasat sa se fiarba.
Cand totul arata numa' bine patruns, am adaugat condimentele si bulionul.
Intre timp am pus-o si de mamaliga:
Spre final am adaugat carnatii.
Reteta propusa de: BD
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii