Pentru varza cu ciolan de porc bucatile de rasol se curata, se taie, se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotor, se spala si se taie fasii.
Pentru varza cu ciolan de porc bucatile de rasol se curata, se taie, se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Varza se curata de cotor, se spala si se taie fasii. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Bucatile de rasol se sareaza, se inabusa in untura cu 100 ml apa si se scot separat. In grasimea ramasa se inabusa ceapa, se adauga pasta de tomate, boia de ardei dulce, cca 500 ml apa fiarta sau zeama de varza, cimbru, sare, piper si se continua fierberea 30 minute. Deasupra se adauga bucatile de rasol, se acopera cu varza; se introduc la cuptor cca 20 minute. Cu 10 minute inainte de final, se adauga rosii.
Varza cu ciolan de porc se serveste calda.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradEste o ciorba foarte buna de facut iarna cand avem zeama de varza.
Ciorba de oase cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii