Cartofi bavarezi

Cartofii bavarezi sunt deliciosi, si reprezinta un pranz sau o cina consistenta, si foarte usor de preparat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Cartofi bavarezi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval ras
  • 1 lingura de ceapa rosie razuita
  • 250 g carnati + 5 bucati de 8-10 cm lungime
  • 1 lingura de ulei
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. intre timp, se amesteca cu telul smantana si cascavalul, se condimenteaza cu putina sare si cu ceapa rosie razuita si se adauga carnatii taiati rondele. Cartofii si compozitia de smantana se pun intr-un vas termorezistent uns si totul se coace in cuptor pana cand cartofii absorb integral compozitia de smantana. Cand este gata, bucatile de carnati se asaza deasupra in forma de stea si se prajesc in cuptorul incins pentru inca 10 minute.


Cartofii bavarezi se servesc calzi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci