Cartofii umpluti cu sunca in coaja este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se aleg cartofii tineri, netezi si la fel de mari, se spala si se coc la cuptor.
Cartofii umpluti cu sunca in coaja este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Se aleg cartofii tineri, netezi si la fel de mari, se spala si se coc la cuptor. Se taie la capat un capac si cu ajutorul unei, lingurite se scoate tot miezul. Se freaca repede, cat este fierbinte, cu o lingura de unt. Se adauga pe rand doua galbenusuri, branza rasa, sare si sunca taiata marunt. Se umplu cartofii la loc cu varf, netezindu-i cu lama cutitului.
Se presara cu branza rasa si se stropesc cu unt topit. Se asaza pe o tava, se dau la cuptor, se tin circa 20 de minute, pana se rumenesc deasupra. Se asaza pe o farfurie, pe servet, se servesc imediat, fierbinti. Sunca poate fi inlocuita cu aceeasi cantitate de parizer sau cabanos, taiate bucatele mici.
Cartofii umpluti cu sunca in coaja se servesc fierbinti.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii