Galustele cu cartofi pentru papricas este o mancare de cartofi traditionala si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare, se scurg, se racesc.
Galustele cu cartofi pentru papricas este o mancare de cartofi traditionala si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare, se scurg, se racesc, se curata de coaja si se rad prin razatoarea fina. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ouale se spala sub jet de apa rece. Faina se cerne. Patrunjelul se spala si se curata. Ceapa se inabusa in untura fierbinte cu 50 ml apa. Cartofii se amesteca cu ceapa inabusita, oua, faina, sare, piper si patrunjelul verde. Aluatul astfel obtinut se lasa 10 minute in repaos, dupa care se portioneaza in bucati rotunde de marimea unei nuci. Galustele rezultate se introduc in apa clocotita, se fierb cca 10 minute si se scurg de apa.
Aceste galuste se folosesc la papricas.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob Pascal De mult timp poftem la aceasta fripturica vazuta la prietena noastra Mitinita....
Friptura tiganeasca de porc- la gratarOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii