(pentru 4 persoane) Taiati muschiul de vita in cate 2 bucati pentru fiecare portie, condimentati-le pe ambele parti cu condimente pentru carnea de vit
(pentru 4 persoane) Taiati muschiul de vita in cate 2 bucati pentru fiecare portie, condimentati-le pe ambele parti cu condimente pentru carnea de vita si inveliti-le in feliute de bacon, pe care le fixati cu o scobitoate.
Pentru a obtine sosul verde, amestecati uleiul de masline cu ardeiul gras taiat cubulete, oul fiert, de asemenea taiat in cubulete, verdeata taiata marunt, otetul, sarea si piperul.
Puneti muschiul de vita pe gratar si il frigeti dupa dorinta.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii