Mancaruri cu cartofi

Reteta Piept de pui in lapte

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
turea_36717 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Piept de rata cu mere caramelizate (Reteta video)"
 
Pieptul 1 bucata de 150 de gr sau 2 echivalent in greutate – nu se bate –se pune in tigae in unt si se rumeneste pe ambele parti circa 2

ingrediente

   Piept pui file dezosat 150 gr
   Lapte 100 ml
   Unt 40 gr
   Sare 2 gr
   Piper 2 gr
   Condiment

mod de preparare

Pieptul 1 bucata de 150 de gr sau 2 echivalent in greutate – nu se bate –se pune in tigae in unt si se rumeneste pe ambele parti circa 2 minute – se adauga laptele si se lasa la foc min-mediu circa 5 minute pana se coace carnea –trebuie intoarsa pe ambele parti pt a fi patrunsa bine –se condimenteaza cu sare si piper .


!!! atentie la foc ca se poate taia sosul de lapte sau sa se arda untul.


Cand este carnea coapta se pune in farfurie cu garnitura aleasa si se presara condimentul .
Incearca si Mancare de cartofi cu masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in lapte" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu cartofi

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.