POLLO ALLA DIAVOLA

Puiul se taie fasii subtiri de 1 cm/0,5 cm. Ardeiul gras se despica julien iar ardeiul iute se feliaza. Intr-o tigaie, in putin ulei de masline incins

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui 800gr
  • ardei colorat 600gr
  • 2 ardei iuti
  • ulei masline 100ml
  • piper 2gr
  • sare 10gr

Mod de preparare

Puiul se taie fasii subtiri de 1 cm/0,5 cm. Ardeiul gras se despica julien iar ardeiul iute se feliaza. Intr-o tigaie, in putin ulei de masline incins, se prajesc la foc incins ardeiul gras si cel iute pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata se scot intr-o farfurie, se adauga restul de ulei si se pun fasiile de pui. Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc la foc iute pana devin aurii pe margini. Se adauga legumele si se mai calesc impreuna pentru circa 3 minute. Se serveste pe platou sau farfurie, cu putin patrunjel tocat deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc