Mancaruri cu ciuperci

Bureti cu sos de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatati vineciorii de frunze si pamant, spalati-i si lasati-i la scurs pe un servet. Prajiti-i intregi in ulei, pe toate partile. Scoateti-i intr-o

ingrediente

   400 gr bureti vineciori sau iutari
   3 linguri ulei
   1 capatana usturoi
   1 lamaie
   1 legatura patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare




Curatati vineciorii de frunze si pamant, spalati-i si lasati-i la scurs pe un servet. Prajiti-i intregi in ulei, pe toate partile. Scoateti-i intr-o farfurie si patrati-i la cald. Curatati usturoiul si pisati-l cat mai marunt. Amestecati-l cu zeama de lamaie, uleiul ramas, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Turnati acest amestec peste bureti si amestecati-i cu o furculita pentru a fi cuprinsi uniform de sos.
Serviti-i cu mamaliguta.





Alte mancaruri cu ciuperci:





Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor Ciulama de ciuperci
Incearca si Ciuperci taranesti
Daca ti-a placut reteta noastra "Bureti cu sos de usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite