Mancaruri cu ciuperci

Reteta culinara Bureti cu sos de usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Curatati vineciorii de frunze si pamant, spalati-i si lasati-i la scurs pe un servet. Prajiti-i intregi in ulei, pe toate partile. Scoateti-i intr-o

ingrediente

   400 gr bureti vineciori sau iutari
   3 linguri ulei
   1 capatana usturoi
   1 lamaie
   1 legatura patrunjel
   sare
   piper

mod de preparare




Curatati vineciorii de frunze si pamant, spalati-i si lasati-i la scurs pe un servet. Prajiti-i intregi in ulei, pe toate partile. Scoateti-i intr-o farfurie si patrati-i la cald. Curatati usturoiul si pisati-l cat mai marunt. Amestecati-l cu zeama de lamaie, uleiul ramas, patrunjelul tocat marunt, sare si piper, dupa gust. Turnati acest amestec peste bureti si amestecati-i cu o furculita pentru a fi cuprinsi uniform de sos.
Serviti-i cu mamaliguta.





Alte mancaruri cu ciuperci:





Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor Ciulama de ciuperci

Incearca si Champignoane pe gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Bureti cu sos de usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite