Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci de padure cu leurda

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se curata si se rup cozile ciupercilor de padure. Se spala si se usuca bine, apoi se fierb 5 minute in putina apa cu un praf de sare. Separat, intr-u

ingrediente

   500 gr ciuperci de padure
   3 cepe albe
   2 legaturi leurda
   1 legatura patrunjel
   1 legatura marar
   ulei de masline
   2 catei de usturoi

mod de preparare




Se curata si se rup cozile ciupercilor de padure. Se spala si se usuca bine, apoi se fierb 5 minute in putina apa cu un praf de sare. Separat, intr-un ceaun, se caleste romaneste ceapa in destul ulei de masline. Cand devine trasnparenta, se adauga doi catei de usturoi striviti si se lasa sub capac pana fierb ciupercile aproape de tot. Se adauga, la cate un minut distanta, patrunjelul, mararul si leurda, toate tocate fin. optional, se poate stinge spre sfarsit cu o jumatate de cana de vin alb, demisec. Se potriveste de sare si de piper si se lasa sa abureasca sub capac.
Mancarea se serveste calduta.


Alte retete culinare:


Ciuperci sote Ciulama de ciuperci cu mamaliguta Ciuperci cu pilaf
Incearca si Tocanita de ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci de padure cu leurda" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.