Se curata si se rup cozile ciupercilor de padure. Se spala si se usuca bine, apoi se fierb 5 minute in putina apa cu un praf de sare. Separat, intr-u
Se curata si se rup cozile ciupercilor de padure. Se spala si se usuca bine, apoi se fierb 5 minute in putina apa cu un praf de sare. Separat, intr-un ceaun, se caleste romaneste ceapa in destul ulei de masline. Cand devine trasnparenta, se adauga doi catei de usturoi striviti si se lasa sub capac pana fierb ciupercile aproape de tot. Se adauga, la cate un minut distanta, patrunjelul, mararul si leurda, toate tocate fin. optional, se poate stinge spre sfarsit cu o jumatate de cana de vin alb, demisec. Se potriveste de sare si de piper si se lasa sa abureasca sub capac.
Mancarea se serveste calduta.
Alte retete culinare:
Ciuperci sote Ciulama de ciuperci cu mamaliguta Ciuperci cu pilaf
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradTiramisu reţetă originală Dupa ce au trecut sarbatorile pascale am remarcat mirata rau (pentru ca eu nuuuu am mancat...
Desert prajitura Tiramisu reţetă originalăIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii