Ciupercile se curata de coaja/piele li se rup piciorusele, se curata si "evantaiul" din interior, se curata si piciorusele. Se spala cu apa rece. Se u
Ciupercile se curata de coaja/piele li se rup piciorusele, se curata si "evantaiul" din interior, se curata si piciorusele. Se spala cu apa rece.
Se unge o tava cu unt topit se pun ciupercutele cu gura in jos, se pun intre randuri piciorusele tocate marunt, marunt, se bat ouale spuma, se adauga laptele, uleiul si untul topit si se toarna pe deasupra ciupercutelor. Se mai adauga apa fiarta sau plata in asa fel incat nivelul lichidului din tava sa ajunga pana la jumatatea tavii insa sa nu acopere ciupercutele.
Se presara pe deasupra mararul si patrunjelul uscat, sarea, piperul mozaic macinat si sarea de ciperci uscate.
Se da la cuptor si se lasa cam 20 de minute la foc potrivit. Sunt gata cand cand devin rumene.
Se servesc fierbinti ca garnitura sau fel principal.
Pofta buna!

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii