Mancaruri cu ciuperci

Reteta Ciuperci umplute cu brinza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca piciorusele ciupercilor, se inabusa in putin unt si, cind sint bine patrunse, se amesteca cu telemeaua rasa si patrunjelul verde. Palariile c

ingrediente

   500 gr. ciuperci
   50-80 gr. unt
   150 gr. brinza telemea
   1 lingura parmezan ras
   patrunjel verde tocat
   sare
   piper

mod de preparare

Se toaca piciorusele ciupercilor, se inabusa in putin unt si, cind sint bine patrunse, se amesteca cu telemeaua rasa si patrunjelul verde. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper, se umplu cu compozitia de mai sus, se presara cu parmezan ras, se stropesc cu unt si se pun la cuptor pentru gratinat.
Se serveste calda sau rece
Incearca si Ciuperci cu verdeata la gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu brinza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.