Mancaruri cu ciuperci

Ciuperci umplute cu sunca si svaiter

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca o ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga piciorusel

ingrediente

   500 gr. ciuperci
   3-4 linguri sos alb
   100 gr. sunca
   100 gr. svaiter
   50 gr. unt
   o lingura pesmet
   sare
   piper

mod de preparare

Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Se toaca o ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga piciorusele ciupercilor tocate, continuindu-se calirea. Se potriveste de sare si piper. Cind ciupercile sint fierte, se lasa vasul descoperit, sa scada. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se aseaza pe o tava unsa cu ulei, se umplu ciupercile cu sunca si svaiter, se presara cu pesmet, se stropesc cu unt si se gratineaza.
Incearca si Vrabioara de vitel cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu sunca si svaiter" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite