Mancaruri cu ciuperci

Reteta Coltunasi cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Intr-un castron, combinati faina cu apa, puneti oul crud, sare si framantati un aluat elastic pe care il lasati sa se odihneasca 30 de minute.
Separa

ingrediente

   500 g faina
   3 oua
   un pahar cu apa
   500 g ciuperci
   100 g unt
   sare
   piper
   smantana

mod de preparare

Intr-un castron, combinati faina cu apa, puneti oul crud, sare si framantati un aluat elastic pe care il lasati sa se odihneasca 30 de minute.


Separat, spalati sub jet de apa rece ciupercile, apoi puneti-le la fiert intr-un vas de teflon pe foc domol, timp de 15 minute.


Lasati-le sa se raceasca, treceti-le prin masina de tocat carne si combinati-le cu oua, sare si piper.


Din aluat, intindeti foi subtiri, taiati-le in patrate mici si puneti in mijlocul fiecarui patrat cate o lingurita din umplutura si se lipesc marginile in triunghi, pre-


sand bine cu degetele ude.


Puneti-i intr-un vas cu apa ce clocoteste.


Cand se ridica la suprafata, luati-i cu o spumiera, asezati-i pe platou si stropiti-i cu unt fierbinte.


Aduceti coltunasii la masa acoperiti cu smantana.
Pofta buna!





Alte retete cu ciuperci gasiti aici:


ciuperci cuptor


ciuperci umplute


ciulama de ciuperci


piept de pui ciuperci
Incearca si Ciuperci delicioase cu smantana
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.