Reteta de hribi cu smantana este o varianta mai delicata pentru ciulamaua de ciuperci, gustul ciupercilor de padure fiind cu adevarat divin.
Am inabusit intai ceapa in unt cu sare. Am pus si ciupercile si am lasat cu capac sa isi lase zeama (am pus si zeama lasata de la dezghetat).
Am amestecat si putin amidon. Am adaugat si smantana si am dat cateva clocote.
Nota: Smantana buna nu se taie, eu am folosit Gusturi Romanesti, de 30% grasime.
Hribii cu smantana se servesc musai cu mamaliga.
Reteta de hribi cu smantana a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii