Hribi cu smantana

Reteta de hribi cu smantana este o varianta mai delicata pentru ciulamaua de ciuperci, gustul ciupercilor de padure fiind cu adevarat divin.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Hribi cu smantana

Ingrediente

  • hribi
  • ceapa
  • smantana
  • putin amidon alimentar
  • unt
  • sare si piper.

Mod de preparare

Am inabusit intai ceapa in unt cu sare. Am pus si ciupercile si am lasat cu capac sa isi lase zeama (am pus si zeama lasata de la dezghetat).
Am amestecat si putin amidon. Am adaugat si smantana si am dat cateva clocote.

Nota: Smantana buna nu se taie, eu am folosit Gusturi Romanesti, de 30% grasime.


Hribii cu smantana se servesc musai cu mamaliga.

Reteta de hribi cu smantana a fost propusa pe forumul Culinar.ro de BD.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori