Papricas cu ciuperci

Papricasul cu ciuperci este o mancare delicioasa, o mancare simpla cu ciuperci perfecta in orice moment langa o mamaliga calda.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie
Papricas cu ciuperci

Ingrediente

  • 500 g carne de pui sau porc
  • 500 g ciuperci proaspete Champignion
  • 150 ml smantana
  • un paharel vin alb sec
  • o ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri de ulei
  • 2 linguri faina
  • patrunjel verde
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • nucsoara

Mod de preparare

Se taie carnea spalata si zvantata in cubulete apoi se prajeste in uleiul incins. Cand incepe sa se rumeneasca usor se adauga si ceapa taiata fin si ciupercile feliate. Se lasa sa se caleasca bine apoi se adauga smantana in care am amestecat bine faina.

Se toarna si paharelul de vin alb sec. Se lasa sa clocoteasca cca 10 minute apoi se sareaza si condimenteaza dupa plac, apoi se opreste focul si se presara verdeata tocata fin deasupra.
Pofta buna!

2 motive mai mult decat suficiente pentru care imi doresc sa incerc noul Philips Multicooker:
1.Cu ajutorul funcţiei de menţinere a mâncării calde până la 24 de ore, eşti gata oricând să spui "Poftiţi la masă!"
2.Datorită valvei ajustabile pentru controlul presiunii, ingredientele îşi păstrează valorile nutritive.



Papricasul de ciuperci se serveste fierbinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc