Mancaruri cu ciuperci

Reteta Piept de pui cu ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
retete123 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Prajiti in ulei carnea, pe toate partile. Cand este rumenita uniform, turnati in tigaie vinul si 100ml apa, adaugati delicat, dafinul si lasati sa fi

ingrediente

   800g piept de pui
   400g ciuperci de padure: hribi
   albiori
   vineciori sau de cultura
   4 lingurite delicat
   200ml vin alb
   3 linguri ulei de masline
   2 foi de dafin
   1 leg. marar
   2 catei usturoi
   boia dulce
   iute

mod de preparare

Prajiti in ulei carnea, pe toate partile. Cand este rumenita uniform, turnati in tigaie vinul si 100ml apa, adaugati delicat, dafinul si lasati sa fiarba la foc potrivit, cu vasul acoperit in primele 10 minute. Cand lichidul a scazut la jumatate, carnea ar trebui sa fie gata. Scoateti-o din sos, lasati-o la racit si inainte de servire, taiati-o in felii, in sosul in care a fiert carnea, adaugati ciupercile curatate si taiate in bucatele, putina sare si boia, iute, dulce, dupa plac. Lasati ciupercile sa fiarba 15 minute, adaugati usturoiul pisat si mai lasati-le la foc potrivit, pana cand scade tot sosul.


Serviti feliile de pui cu garnitura de ciuperci alaturi, presarata cu marar.



Alte retete recomandate:

Tochitura de pui

Tocanita de pui cu ceapa

Supa de ciuperci
Incearca si Ciuperci cu ardei
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.