Prajiti in ulei carnea, pe toate partile. Cand este rumenita uniform, turnati in tigaie vinul si 100ml apa, adaugati delicat, dafinul si lasati sa fi
Prajiti in ulei carnea, pe toate partile. Cand este rumenita uniform, turnati in tigaie vinul si 100ml apa, adaugati delicat, dafinul si lasati sa fiarba la foc potrivit, cu vasul acoperit in primele 10 minute. Cand lichidul a scazut la jumatate, carnea ar trebui sa fie gata. Scoateti-o din sos, lasati-o la racit si inainte de servire, taiati-o in felii, in sosul in care a fiert carnea, adaugati ciupercile curatate si taiate in bucatele, putina sare si boia, iute, dulce, dupa plac. Lasati ciupercile sa fiarba 15 minute, adaugati usturoiul pisat si mai lasati-le la foc potrivit, pana cand scade tot sosul.
Serviti feliile de pui cu garnitura de ciuperci alaturi, presarata cu marar.
Alte retete recomandate:
Tochitura de pui
Tocanita de pui cu ceapa
Supa de ciuperci
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeHranitor si dietetic!!!
Supa crema de legume si ardei coptO prajiturica delicioasa, aspectuoasa care poate fi vedeta pe masa familiei noastre!
Prajitura cu piure de castaneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii