Taitei cu ciuperci

Ceapa se da pe razatoare, apoi se caleste in putin unt pana devine galbuie. Se adauga ciupercile curatite si taiate marunt apoi se calesc impreuna cu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g taitei lungi15 dkg gomba
  • 1/2 ceapa rosie
  • 5-6 fire de patrunjel
  • 100 g cascaval razuit
  • Unt
  • Piper
  • sare

Mod de preparare

Ceapa se da pe razatoare, apoi se caleste in putin unt pana devine galbuie. Se adauga ciupercile curatite si taiate marunt apoi se calesc impreuna cu ceapa pana se inmoaie. Asezonam cu sare, piper si adaugam verdeata de patrunjel.

Fierbem taiteii, adaugam ciupercile, eventual putin unt.
Alte retete de mancare recomandate

Dovlecei umpluti

Tocanita de pui

Ciorba radauteana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci