Mancaruri cu ciuperci

Reteta culinara Tocanita taraneasca de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Cristina30 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa taiata julien se caleste putin in ulei, apoi se adauga ciupercile si carnea de pui taiata cubulete. Dupa ce se rumenesc putin, se aduga apa cat

ingrediente

   3 cutii ciperci taiate
   un piept de pui
   100 g orez
   o ceapa
   ulei pentru calit
   1 lingura bulion sau un pahar suc de rosii
   100 ml vin alb
   1/2 lingurita ghimbir
   sare
   piper
   verdeata

mod de preparare

Ceapa taiata julien se caleste putin in ulei, apoi se adauga ciupercile si carnea de pui taiata cubulete. Dupa ce se rumenesc putin, se aduga apa cat sa acopere ingredientele cu cca 2 cm si se da in clocot. Se adauga orezul, iar spre sfarsitul fierberii, vinul si bulionul. Se condimenteaza si se adauga verdeata tocata.
Farfuria de servire poate fi decorata cu masline si felii de lamaie.

Incearca si Biftec cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita taraneasca de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite