Mancaruri cu ciuperci

Reteta Tocanita taraneasca de ciuperci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Cristina30 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Ceapa taiata julien se caleste putin in ulei, apoi se adauga ciupercile si carnea de pui taiata cubulete. Dupa ce se rumenesc putin, se aduga apa cat

ingrediente

   3 cutii ciperci taiate
   un piept de pui
   100 g orez
   o ceapa
   ulei pentru calit
   1 lingura bulion sau un pahar suc de rosii
   100 ml vin alb
   1/2 lingurita ghimbir
   sare
   piper
   verdeata

mod de preparare

Ceapa taiata julien se caleste putin in ulei, apoi se adauga ciupercile si carnea de pui taiata cubulete. Dupa ce se rumenesc putin, se aduga apa cat sa acopere ingredientele cu cca 2 cm si se da in clocot. Se adauga orezul, iar spre sfarsitul fierberii, vinul si bulionul. Se condimenteaza si se adauga verdeata tocata.
Farfuria de servire poate fi decorata cu masline si felii de lamaie.
Incearca si Tarta cu ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita taraneasca de ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu ciuperci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.