Inelusele de calamari sunt delicioase si se fac ectrem de simplu. Clamarul il puteti face pane sau pur si simplu la gratar.
Inelusele de calamari sunt delicioase si se fac ectrem de simplu. Clamarul il puteti face pane sau pur si simplu la gratar. Se dezgheata calamariul sub jet de apa rece. Se amesteca faina cu sare si piper.
Se mai pot pune si alte condimente,coaja de lamaie rasa ar merge bine.
Se bat ouale. Se trece calamariul prin faina si apoi prin ou.
Se prajesc in uleiul incalzit.
Inelusele de calamari se pot servi cu lamaie, sos sau cu un risotto cu lamaie.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii