Mancaruri cu fructe de mare

Reteta Midii in sos alb

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fierb midiile impreuna cu ceapa tocata marunt intr-un litru de vin. Separat se prepara un sos alb din 25 gr unt si o lingura cu faina subtiat cu z

ingrediente

   1 kg de midii
   1 legatura patrunjel verde
   sare
   1 ou
   25 gr unt
   1 lingura faina
   1 jumatate pahar cu lapte
   1 lingura cascaval ras
   1 ceapa
   1 l vin alb

mod de preparare

Se fierb midiile impreuna cu ceapa tocata marunt intr-un litru de vin. Separat se prepara un sos alb din 25 gr unt si o lingura cu faina subtiat cu zeama din care au fiert midiile si cu lapte. Se adauga galbenusul de ou, sare, se amesteca si se adauga si o lingura cu cascaval ras pe razatoarea mica. Se pune sosul peste midii si se presara deasupra patrunjel tocata marunt.
Aceasta mancare se serveste calda.



Alte retete culinare:



Friptura de vita la cuptor

Pastrav la cuptor

Tocanita de pui
Incearca si Peste gatit in stil Marocan
Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos alb" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu fructe de mare
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.