Taiati legumele dupa pofta inimii si sotati-le in wok -ul incins cu ulei de masline, impreuna cu zeama de lamaie, mierea, sarea si piperul, praful de chilli. Dupa vreo 4 -5 minute adaugati otetul de orez si plicul cu zahar brun.
Nu e nevoie de smantana sau alte adaosuri. Dupa ce s-au calit legumele, dar nu mai mult de 10 minute, puneti carnea de scoici, presarati putin cimbru, coriandul tocat marunt, si mai tineti pe foc 8 minute, amestecand deliciosul tablou de culori si arome. (Aveti grija mango-ul sa fie foarte bine copt).
Intre timp fierbeti taiteii din faina de orez (fix pentru 2 portii), rice noodles, cu un praf de sare, pe care le incoronati cu putin coriandru si o portie din legumele sotate si fructele de mare.
Se serveste imediat. Mai ornati cu feliute de lime si frunze proaspete de coriandru.
Sursa acestei retete este site-ul culinar Dulcegarii culinare.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe