Se strecoara apa de pe scoici si se presara cu piper. Se infasoara 1-2 scoici (in functie de marime) in fasiile de slanina, care mai apoi se trag pe c
Se strecoara apa de pe scoici si se presara cu piper. Se infasoara 1-2 scoici (in functie de marime) in fasiile de slanina, care mai apoi se trag pe cate un fus de lemn si se prajesc pe jaratic aprox. 10-12 minute.
Se serveste cu salata cruda sau sosul tartar.
Alte retete mancare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Sos tartar

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii