Pentru crema de conopida conopida se curata, se spala, se desface buchete si se tine in apa cu sare 10 minute. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
Pentru crema de conopida conopida se curata, se spala, se desface buchete si se tine in apa cu sare 10 minute. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Ouale se trec sub jet de apa rece; se separa galbenusurile de albusuri. Se prepara supa de oase. Ceapa se inabusa in 25 g margarina cu putina supa de oase. Buchetele de conopida se fierb in supa de oase. O parte din buchete se scot din supa si dau de-o parte pentru servit. in supa cu conopida se adauga ceapa inabusita si se mai fierbe 5 minute. Se paseaza. In crema obtinuta se adauga galbenusurile amestecate cu laptele. Se fierb inca 10 minute. Se adauga bucati mici de margarina.
Crema de conopida se serveste cu buchetele de conopida deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii