Mancaruri cu legume

Dovlecei cu bulion de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua, se scoate miezul si se toaca marunt impreuna cu o felie de piine alba inmuiata si stoarsa si cu ceapa p

ingrediente

   6 buc. dovlecei potrivit de mari
   o felie de piine alba
   2 buc. ceapa
   1 ou
   1 lingura bulion de rosii sau 4 rosii
   2 linguri unt topit sau ulei

mod de preparare

Se curata dovleceii de coaja, se taie in doua, se scoate miezul si se toaca marunt impreuna cu o felie de piine alba inmuiata si stoarsa si cu ceapa prajita. Se adauga in aceasta compozitie 1 ou, piper, 1 lingura rasa de faina, verdeata tocata, sare. Se prajesc dovleceii in grasime. Se pun apoi intr-o cratita. Separat se prepara sosul: 1 ceapa taiata marunt se rumeneste usor, se adauga putina faina (un virf de lingura), se subtiaza cu apa se pune bulion de rosii si se da un clocot. Se toarna sosul peste dovlecei si se da cratita 1/2 ora la cuptor.
Incearca si Ciuperci dupa reteta secuiasca
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu bulion de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite