Drob de spanac

Se spala bine spanacul, se fierbe, se strecoara si se toaca marunt. Se toaca ceapa marunt si calita in ulei incins, ouale, cascavalul ras, orezul si v

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Drob de spanac

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri de ceapa verde
  • 8 oua
  • 300 g cascaval
  • 2 linguri orez fiert
  • 34 linguri de pesmet
  • verdeata

Mod de preparare

Se spala bine spanacul, se fierbe, se strecoara si se toaca marunt. Se toaca ceapa marunt si calita in ulei incins, ouale, cascavalul ras, orezul si verdeata, tocata fin. Se toarna amentecul in doua tavi de chec, unse cu unt si tapetate cu pesmet, si se lasa in cuptorul incalzit in prealabil in iur de o jumatate de ora. Se lasa sa se raceasca, se scoate din tava si se taie felii.


Pofta buna! Alte retete de paste gasiti aici: Ravioli cu urzici Lasagna cu spanac, Pasta cu gorgonzola si spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc