Retete de pasti

Reteta Drob de spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
culinareala postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Drob de pui (reteta video)"
 
Se spala bine spanacul, se fierbe, se strecoara si se toaca marunt. Se toaca ceapa marunt si calita in ulei incins, ouale, cascavalul ras, orezul si v

ingrediente

   1 kg spanac
   2 linguri de ceapa verde
   8 oua
   300 g cascaval
   2 linguri orez fiert
   34 linguri de pesmet
   verdeata

mod de preparare

Se spala bine spanacul, se fierbe, se strecoara si se toaca marunt. Se toaca ceapa marunt si calita in ulei incins, ouale, cascavalul ras, orezul si verdeata, tocata fin. Se toarna amentecul in doua tavi de chec, unse cu unt si tapetate cu pesmet, si se lasa in cuptorul incalzit in prealabil in iur de o jumatate de ora. Se lasa sa se raceasca, se scoate din tava si se taie felii.


Pofta buna! Alte retete de paste gasiti aici: Ravioli cu urzici Lasagna cu spanac, Pasta cu gorgonzola si spanac

Incearca si Drob din carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.