Mancaruri cu legume

Reteta Falafel original israelian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
I_17552 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Nautul se acopera cu apa si se lasa la inmuiat pana a doua zi. A doua zi se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa, patrunjelul si ustu

ingrediente

   1 kg. boabe naut
   400 gr. patrunjel
   6 catei de usturoi
   4 cepe
   4 lingurite chimen
   6 lingurite apa
   2 lingurite sare
   1 lingurita boia iute
   1/2 lingurita piper
   1 lingurita bicarbonat de sodiu

mod de preparare

Nautul se acopera cu apa si se lasa la inmuiat pana a doua zi. A doua zi se da de doua ori prin masina de tocat impreuna cu ceapa, patrunjelul si usturoiul. Pasta rezultata se amesteca cu celelalte ingrediente. Se fac bilute mici rotunde si se prajesc in ulei incins sau chipsiera.
Se serveste cu cartofi prajiti, cu sos thina si shug sau mujdei de usturoi.
Incearca si Rulada economica cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Falafel original israelian" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.