Mancaruri cu legume

Fasole verde cu rosii si usturoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
deedee postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pastaile se rup in 2-3 bucati si se fierb in apa clocotita cu 1/2 lingurita sare, acoperite, pina se inmoaie. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei 2

ingrediente

   1/2 kg. fasole verde
   1/2 kg. rosii
   1 ceapa
   5-6 catei usturoi
   4-5 linguri ulei
   pesmet
   sare
   patrunjel verde

mod de preparare

Pastaile se rup in 2-3 bucati si se fierb in apa clocotita cu 1/2 lingurita sare, acoperite, pina se inmoaie. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei 2 minute, se adauga usturoiul si se ia de pe foc. Se amesteca cu pastaile bine scurse. Intr-un vas potrivit se aseaza jumatate din cantitatea de fasole, peste care se aseaza jumatate din rosiile taiate felii, se presara cu pesmet, patrunjel tocat si sare, se adauga din nou ultimul strat de fasole, rosii si pesmet, se stropeste cu o lingura de ulei si se da la cuptor pentru 20 minute.
Se poate servi rece ca fel principal si calda ca si garnitura la friptura de vita sau pui. Se poate inlocui patrunjelul verde cu marar, in functie de gust.
Incearca si Snitel de soia cu ghimbir
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu rosii si usturoi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite