Mancaruri cu legume

Reteta Gogosari in bulion

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru gogosari in bulion gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm latime.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   gogosari - 5 kg
   bulion - 800 g
   zahar/miere de albine - 500 g
   ulei - 500 ml
   otet - 500 ml
   foi de dafin - 6-7 frunze
   sare si piper boabe dupa gust

mod de preparare

Pentru gogosari in bulion gogosarii se spala, se curata de seminte si cotoare, se taie feliute de 1,5-2 cm lungime si 1 cm latime. Din bulion, zahar sau miere de albine, ulei, otet, foi de dafin, sare si piper se formeaza un sos care se pune pe foc si se da in 2-3 clocote. Treptat se adauga in sos gogosarii taiati feliute si se fierb 5-7 minute. Se scot din sos cu ajutorul unei spumiere si se pun in borcane. Se adauga sos pana acopera gogosarii. Celofanul se umezeste cu apa, se da in doua si se leaga borcanele. Borcanele astfel pregatite se fierb la bain-marie cca 15 minute din momentul in care clocoteste apa.




Gogosarii in bulion se pot servi la aperitive, fripturi din porc, vita, pui dar si la diferite tocane de legume.


Incearca si Pastai scazute cu usturoi si marar
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in bulion" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.