Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.
Curatati guliile si scoateti miezul cu o lingurita. Fierbeti-le
apoi in apa cu sare, dar nu de tot. Fierbeti carnea, strecurati-o si pastrati zeama.
Prajim in unt ceapa tocata marunt, adaugati faina si apoi zeama in care a fiert carnea, pentru a obtine un sos.
Lasati-l sa fiarba pana cand se ingroasa bine. Adaugati in
acest sos carnea fiarta si tocata, patrunjelul verde tocat, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust. Amestecati ingredientele si umpleti cu acest amestec guliile. Puneti-le intr-o tava unsa, turnati in tava putina zeama in care a fiert carnea si tineti-le la cuptor pana cand apa scade si kalerabele sunt fierte bine.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaPentru a prepara aceasta reteta de briose cu ciocolata sunt necesare urmatoarele ingrediente: margarina, zahar, oua, lapte,...
Briose cu ciocolataAceasta reteta de cornulete cu mac este o reteta culinara de fursecuri deosebit de gustoase si aspectuoase. Cornuletele nu...
Mohnkipferl - Cornulete cu macM-am gandit sa sarbatorim intr-un mod placut inceputul verii astronomice sau solstitiul de vara si sa pregatim o tarta...
Aperitiv tarta floarea soarelui cu spanacIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii