Mancaruri cu legume

Reteta Legume in aspic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se dizolva gelatina in putina apa rece si se adauga vinul amestecat cu supa. Se toarna putina gelatina intr-un vas si se lasa la frigider, sa se intar

ingrediente

   2 linguri gelatina granule
   7 cana de vin alb sec
   1/2 cana supa de carne
   2 rosii
   2 oua
   fierte tari
   100 g ciuperci
   3 ridichi
   1 castravete
   300 g mazare verde
   500 g fasole verde
   250 g maioneza picanta

mod de preparare

Se dizolva gelatina in putina apa rece si se adauga vinul amestecat cu supa. Se toarna putina gelatina intr-un vas si se lasa la frigider, sa se intareasca.

Se decoreaza cu rondele de rosii si de oua fierte, cu castraveti si ciuperci. Printre legume, se pot aseza frunze de patrunjel. Se acopera totul cu un nou strat de gelatina si se lasa vasul in frigider, pana se incheaga gelatina. Se umple apoi vasul cu mazare fiarta in prealabil si cu fasole verde, fiarta in apa fara sare.

Gelatina ramasa se amesteca cu jumatate din cantitatea de , maioneza, preparata din 250 ml ulei, zeama de la o

jumatate de lamaie, 2 galbenusuri, sare si piper. Cand este gata, se adauga 2 linguri de marar si 1 legatura de patrunjel, tocat fin.

Se lasa vasul la rece timp de 3-4 ore, dupa care forma se

rastoarna pe un platou acoperit cu frunze de salata verde si se decoreaza cu ridichi rosii.

Maioneza ramasa se serveste separat, intr-o sosiera.
Alte retete cu legume



Placinta cu spanac

Mazare scazuta

Supa de spanac
Incearca si Spanac cu smantanica
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume in aspic" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu legume
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.