Fasolea verde se curata, se spala si se marunteste pe diagonala in bucatele de 2cm. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza si se freaca cu sare p
Fasolea verde se curata, se spala si se marunteste pe diagonala in bucatele de 2cm. Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza si se freaca cu sare pana devine o pasta omogena. Patrunjelul verde se spala bine si se toaca marunt.
Fasolea verde se fierbe in supa de oase sau numai in apa cu sare.
Se face un rantas in care se caleste ceapa, se adauga usturoiul, patrunjelul si boiaua de ardei. Se stinge cu apa rece si se freaca cu telul. Rantasul se pune peste fasolea verde fiarta, se fierbe un pic si se adauga smantana, otet, sare si zahar dupa gust.
Alte retete recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii